onsdag 30. juli 2008

Summer of 69

Eller 08..ikke like imponerende. I alle fall ikke enda, kanskje om noen år, når en eller annen skriver ett eller annet om denne sommeren som blir kjempe stort, og kjempe kjent, kanskje da.
Men ikke nå. For øyeblikket er sommeren08 året når jeg gikk ut av videregående, fikk noen sint, eller skuffet (en smule usikker) som jeg trodde aldri ville bli borte, som jeg trodde tålte alt. (men jeg kjenner meg, jeg burde visst bedre) Det er sommeren når mamma spanderte Australia tur på hele familien. Sommeren da jeg tilbrakte 4uker i vinter. Og elsket det. Det er sommeren når jeg møtte kenguruer, koalaer, australiere og paven. (vell, jeg møtte vel egentlig ikke paven..) Dette er sommeren når jeg ble skikkelig kjent med niesene mine, svogeren min og søstrene mine. Jeg lærte at uten vennene mine er jeg så godt som fortapt. Jeg lærte at selv om borte er VELDIG bra, så er hjemme ALLTID best. Jeg lærte at jeg trenger å ha et sted for meg selv, en mulighet til å kunne være alene.

Sommeren08 er året når jeg fikk null farge og bare tre dager på stranden, i løpet av 4uker i Australia, og på 3 dager i Ålesund ble rød som en kokt hummer. Sommeren når jeg faktisk ville jobbe, og ville jobbe mye. Sommeren når jeg helst skulle ha vært mye mer med vennene mine, men alle er borte og like opptatt som meg. Sommeren08 er siste pust i bakken før neste runde i livet. En liten milepæl som ikke betyr noe for noen andre enn meg. Men så ser jo jeg livet fra mine øyner, så denne sommeren, den er viktig.

Jeg får lyst til å gjøre så mye. Jeg har lyst å forandre tilværelsen min. Jeg har lyst å pakke en sekk, ta med meg pengene mine (for øyeblikket svært lite.) å reise. Bare reise. Oppleve. Gode venner og god tid. Ingenting annet. Men de fleste er på vei inn i en ny tilværelse og ingen har egentlig mulighet eller er modige nok til å gjøre noe slikt. Jeg har lyst til å gjøre mye, masse, nye ting. Jeg må nesten utnytte nå. Om noe år er jeg midt i et studie (jeg håper i alle fall det), kanskje er jeg gift, unger. Jeg aner ikke, men jeg vet at nå, nå kan jeg gjøre slikt. Summer of 69. Av en eller annen grunn så vil jeg bare gjøre noe, et eller annet. Hva med masse penger og en mulighet til å gjøre en forandring?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar