onsdag 23. april 2008

Tid for filosofiske sommertanker

Sola har nå smilt siden… Jeg kan faktisk ikke huske sist det var øse, pøse vær. Det er i alle fall en uke. Jeg tror ikke jeg overdriver nå? Det spennende med å ha fint vær så lenge, er hvor lat og sommer innstilt man blir. Sommermodusen skrus på med en gang. Tid for late dager, sol, is, lette klær. Ahhh.! Life is good. Og når det da i tilegg er tentamens uke, da er livet godt da. Masse fri og tidlige dager. Oh, how I love it! Dessuten så er det nesten ikke flere sider igjen i skoledagboka. Det er snart sommer på ordentlig. Det er så mye å glede seg til, at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal begynne.

1. Russetreff i Kragerø
2. Russetiden begynner
3. Lillehammer (Martine, Karoline, Vegar og alle andre, jeg gleder meg!)
4. Eksamen (egentlig ikke noe jeg gleder meg til, men det må nesten nevnes..)
5. Australia<3
6. Resten av sommer ”ferien”. (jeg kommer til å jobbe som en gal..)
7. Sandvik Folkehøyskole<3
8. Reise rundt i hele landet, møte nye folk<3 Jeg elsker nye folk!

Jeg går ut i sola nå. Nyt dagen din! Ta vare på fine værs dagene mens du har dem!
(så veldig filosofisk ble det ikke..)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar