søndag 20. april 2008

Then grace hits you again.

Noen ganger tenger man en oppvekker, en oppvekker som ikke er krass, bare en tanke som slår deg. En venn som sier noe du ikke har tenkt på, på en stund, en taler som slår spikeren på hodet. Noen ting som til sammen setter fokuset på rett plass. Ting som fører deg tilbake dit du skulle, fremover. Og når du møter en påminnelse på det samme, ikke mindre enn tre ganger, fra tre helt forskjellige folk, som på ingen måte kan ha pratet i lag om det. Da tar du til slutt hintet…

Det komiske er at hintet ikke er det samme hintet, men er det samme likevel. Jeg møtte først drømmeren min. ”Others”, det å se andre, det å huske hvorfor jeg er her. Det å huske hvorfor jeg går på den skolen jeg gjør, å huske hvorfor jeg er i denne byen, hvorfor jeg kan det jeg kan. Men å møte drømmen min igjen, det er skummelt, for jeg vet hvor jeg skulle for tre år siden og jeg _vet_ at jeg ikke er der nå. Ikke en gang litt. På mange måter har jeg feilet, jeg har ikke klart det. Ingenting er radikalt forandra, jeg prioriterer ikke tida mi noe annerledes, ingen har virkelig fatta hva jeg vil, hva jeg tror, eller hvorfor jeg ”alltid” er så blid. Alle de tingene jeg ville oppnå er rent ut i sanden. Så blir du plutselig litt knust og lurer på hvorfor i alle dager Gud stolte på deg?

Then grace hits you again.
David! Ahhh…Du kan det der med timing! Når jeg endelig hadde fått fokus på måle mitt igjen, og blitt knust over hvor uoppnåelig det er, så sier du det. ”Then grace hits you again”. Og det er ikke tvil, jeg har kanskje feila i mine øyner og i menneskers øyner, men så lenge jeg holder ut, så er det ikke over. Så lenge jeg lever, så lenge jeg er her, på denne jord, så lenge mitt hjerte slår, så er der mer enn nåde nok. Jeg kan faktisk slappe av og tråkke på gassen. Resultatet er ikke mitt problem. Min jobb er å være tilgjengelig og søke ham først. Resten er opp til Mr. Big Guns himself. Er ikke det herlig?

På med solbrillene, ned med ”taket”, på med musikken, putt på dollargliset, dra frem glinset i øyet, og relax. Livet er og blir herlig. Nothing that you say can tear me away from my God, nothing you can do, ‘cause I’m stuck like glue to my God.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar