mandag 14. april 2008

Ålesund you say?

Det øser faktisk ned ute. Men vet du? Det har vært fint vær så lenge at jeg overlever ei uke med regn. Vet bare ikke om russebilen gjør det? Som forresten begynner å bli fantastisk bra;D hehe=) Kosa oss når vi fiksa på den kjære engleekspressen vår.

Så, i alle fall. Heile greia med blogg her, er fordi jeg satt og leste Sindre sin (som forresten var fantastisk herlig å lese) og kom fram til at en blogg, det er kanskje ikke så dumt? I alle fall når jeg skal vekk og bort og alt mulig snart. Jeg gler meg som en tulling!

Jeg elsker Ålesund, jeg gjør virkelig det, jeg digger folka, Fila og alt mulig. Men herlighet så deilig det skal bli å komme seg vekk litt. Egentlig, så var jo planen å vær hjemme til mars ca, så stikke til Hawaii og gå dts der. Jobbe med NyGenerasjon og Fila. Meeeeen til alle som ikke har fått hørt det; Mosjøen it is. Snakk om å reise motsatt vei da? Herlig blir det=) La meg sitere meg selv: ”e vet ikke heilt ka e skal neste år, men e skal i alle fall ikke på folkehøyskole” hah..kosmisk! Gjett kor jeg skal? Jooooo sandvik.fhs.no :D Passe typisk meg å snu sånn? True true..?

Vell..jah….ok… nå skal e nyte en herlig episode av the 70s show og spise middag. =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar